8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart her yıl dünya da ve ülkemizde “Dünya Kadınlar Günü” olarak kutlanmaktadır. Okulumuz kadın öğretmenlerinin ve personelinin “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kendilerine takdim edilen çiçeklerle kutlandı.

Gün içerisinde de devam kutlamalarda minik öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Sayın Ayser YILMAZ makamında ziyaret ederek müzikler eşliğinde “8 Mart Dünya Kadınlar Gününü” kutladılar.

Özel Fethiye Ailesi olarak bizlerde tüm kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Gününü” kutluyoruz. İyi varsınız….