Özel Fethiye Öğrencileri Sportif Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi

02 - 05 Mart 2017 tarihleri arasında Antalya ‘da düzenlenen “Uludağ Cup” hafta sonu tenis turnuvasında Özel Fethiye öğrencileri önemli başarılara imza attılar.

Ali Efe KÜP - 19.Grup 6.sı

Ant ÜLKER - 15.Grup 3.sü

Ayşe ÇAPUT - 14 Yaş Kızlar 2.si

Bahar KÜLEKÇİ - 14 Yaş Kızlar 2.si

Bahar Naz APİŞ - 6.Grup 5.si

Balkan ÖZKAN - 14.Grup 4.sü

Deniz Yiğit ÜYÜK - 7.Grup 7.si

Dilara Gülhan KARA - 5.Grup 3.sü

Hasan Başaran ŞİMŞEK - 1.Grup 3.sü

Selinay AY - 14.Grup 3.sü

Ulaş TUNCA - 13.Grup 3.sü

Muhittin Emir SEZGİN - 9.Grup 4.sü

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinlikleri kapsamında Fethiye ‘de düzenlenen satranç turnuvasına Ata TARGIT ve Deniz YEŞİLOVA katılım göstermiş, Deniz YEŞİLOVA turnuvada 4.cü olmuştur.

03-04-05 Mart İstanbul’da düzenlenen 30. Uluslararası Boğaziçi karate turnuvasına İpek Bige SAVAŞCI ve Deniz ASLANTAŞ katılım göstermiş, Deniz ASLANTAŞ turnuvada 3.cü olmuştur. Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlar, emeklerinden dolayı çalıştırıcılarına ve ailelerine teşekkür ederiz.