Özel Fethiye’de Kermes

Okulumuzda, okul aile birliği velileri tarafından düzenlenen kermesler devam etmektedir.

2016-2017 ders yılının başında okul aile birliği tarafından yapılan toplantı sonucunda okulumuzda farklı zamanlarda kermes yapılması kararlaştırılmıştı. Bu Kermeslerin ilk ikisi geçtiğimiz aylarda 1,2. Ve 5.Sınıflar velileri tarafından gerçekleştirildi. Şubat ayı kermesi de 15.02.2017 Çarşamba günü 3.sınıf velilerimiz tarafından gerçekleştirildi. Velilerimiz kendi hazırladıkları yiyecekleri ve içecekleri okul kantinde öğrencilerimizin satışına sunmuşlardır. Öğrencilerimiz tarafından çok beğenilen ev yapımı ürünler kısa süre tükenmiştir.

Okul yönetimi olarak da okul aile birliğine ve diğer velilerimize öğrencilerimiz için yaptıkları bu etkinliklerden dolayı teşekkür ederiz.