Özel Fethiye’den Kitap Yardımı

Özel Fethiye Eğitim Kurumları olarak topladığımız kitapları ihtiyaç sahibi okula ulaştırarak sosyal sorumluluk projelerimize bir yenisini daha ekledik.

Kitap okuma alışkanlığının arttırılması ve paylaşmanın öneminin öğrencilere kavratılması amacıyla Okul Aile Birliği velilerimiz ile birlikte kitap yardımı kampanyası başlatıldı. Öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gören kitap kampanyası 2016-2017 ders yılı birinci döneminde kitapların toplanmasıyla sona erdi. Öğrencilerimiz ve velilerimiz tarafından getirilen kitaplar sınıf seviyelerine göre ayrılarak paketlendi. Toplanan kitaplar 14.02.2017 Salı günü Okul Müdürümüz Sayın Ayser YILMAZ, Bilgisayar Öğretmenimiz Sayın Uğur DUMAN, Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Seda ŞEN ve Okul Aile Birliği Başkan Yardımcımız Sayın Canan HATİPOĞLU’nun ziyaretleri ile birlikte Seydikemer İlçesi Kıncılar Mahallesinde bulunan Akbük İlkokuluna teslim edildi. Kitapları alan öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi. Konu ile ilgili olarak Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ “Bu kampanya ile amacımız kitap okuma alışkanlığının artması katkı sağlamak ve öğrencilerimiz kullandığı kitaplarının başka öğrencilerinde yararlanmasına aracı olmaktı. Bu okulda ki öğrencilerinde kitapları severek okuyacağına inanıyorum. Onlara eğitim hayatlarında başarılar dilerim.” dedi.

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu olarak kitap yardım kampanyasına katkı da bulunan öğrenci, öğretmen ve velilerimize de teşekkür ederiz.