Özel Fethiye Öğrencisine Validen Ödül

TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplayan öğrencimiz İnal Kağan SEKİ ödülünü Muğla Valisi Sayın Amir ÇİÇEK’TEN aldı.

23-24 Kasım 2016 tarihlerinde yapılan 1. Dönem 1. Merkezi Sistem Ortak Sınavları sonuçlarına göre tüm soruları yanıtlayan öğrencimiz İnal Kağan SEKİ ödülünü Muğla Şehit Mehmet Çetin Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde gerçekleştirilen 1. Dönem Karne töreninde aldı. Muğla Valisi Amir ÇİÇEK ve İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Celalettin EKİNCİ´nin katılımları ile gerçekleştirilen karne töreninde 23-24 Kasım 2016 tarihlerinde yapılan 1. Dönem 1. Merkezi Sistem Ortak Sınavlarında (TEOG) tüm soruları doğru yanıtlayan öğrencilere ödülleri verildi. Muğla Valisi Amir ÇİÇEK tarafından bisiklet ile ödüllendirilen öğrencimiz İnal Kağan SEKİ, ödülünü teslim alırken mutluluğu görülmeye değerdi. Öğrencimizi elde ettiği başarıdan kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Ayrıca elde edilen başarılı sonuçlardan dolayı tüm öğrencilerimizi doğru ve gayretli çalışmaları için kutluyor, tüm öğretmen ve velilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bu başarılarının ikinci dönem TEOG sınavında daha da artmasını diliyoruz.