Özel Fethiye Antalya'da

Özel Fethiye Antalya’da

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu Gezi, Tanıtım ve Turizm Kulübü tarafından organize edilen Antalya Devlet Tiyatrosu çocuk oyunu “Benim Güzel Pabuçlarım” gezisi çok renkli geçti.

15 Ocak 2017 tarihinde Antalya iline düzenlenen geziye 8 rehber öğretmen ve 1 idareci ile okulumuz ilkokul öğrencileri katıldı. Birlik ve beraberliğin neşeli saatlere dönüştüğü kültür gezisinde öğrencilerimiz bolca moral depoladılar.

15 Ocak 2017 tarihinde yapılan gezi de önce Antalya Akvaryum gezildi. Burada öğrenciler akvaryum içerisindeki balık çeşitlerini ve deniz altı canlılarını gördüler ve bilgiler edindiler. Daha sonra öğrenciler Antalya Devlet Operası ve Balesi binasına geçerek burada oynanan “Benim Güzel Pabuçlarım” çocuk oyunu izlediler. Oyundan çok keyif aldıklarını anlatan öğrenciler, tiyatrocuların verdikleri mesajları da uygulayacaklarını belirttiler.

Gezi boyunca bolca fotoğraf çeken öğrenciler çok eğlenceli, güzel ve unutulmaz anlar yaşadılar.