Özel Fethiye’de Meslek Tanıtım Günleri

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri farklı meslek gruplarından alanlarında uzman kişilerle söyleşiler yaparak mesleklerle ilgili detaylı bilgiler almaktadırlar.

Okulun Rehberlik Servisi tarafından “Geleceğimi Şansa Bırakmıyorum” parolasıyla, öğrencilere meslek tanıtımlarına düzenlenmektedir. Bu etkinlik çerçevesinde, 6 Ocak Cuma günü “Türk Hava Kurumu” Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Özkaya ve Genç Kanatlar üyeleri Özel Fethiye Ortaokulu ’nun misafiri oldular.

Türk Hava Kurumu ’nun geçmişten bugüne tarihçesi, tanıtımı, Havacılık ve Pilotaj eğitimi, Türk Hava Kurumu Üniversitesinin tanıtımları ile ilgili çok önemli ve detaylı paylaşımlarda bulundular. Sunumlarının sonunda öğrencilerimizin sorularını yanıtlayarak kurum hakkında detaylı bilgiler sundu. Okul Müdürü Ayser Yılmaz, meslekler ile ilgili söyleşilerin gelecek haftalarda devam edeceğini vurgulayarak katılımcılara teşekkürlerini sundu.