Yeni Yıl Özel Fethiye'de coşkuyla karşılandı.

30 Aralık 2016 Cuma günü tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz yeni yıla merhaba dediler.

Öğretmenlerimiz hep birlikte yeni yıl pastasını keserek birbirlerinin yeni yılını kutladılar. Gün içerisinde de öğrencilerimiz sınıflarında öğretmenleri ile beraber pasta kesip, hediyelerini arkadaşlarına vererek yeni yıla merhaba dediler.

Okul Müdürümüz Sayın Ayser YILMAZ ve Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Seda ŞEN tüm sınıflarımızı dolaşarak öğrencilere küçük hediye verip yeni yıllarını kutladılar.

Özel Fethiye Ailesi olarak bizlerde herkesin yeni yılını en içten dileklerimizle kutlar, yeni yılın herkese sağlık ve mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederiz.