Veli Toplantılarımızı Tamamladık

2016–2017 ders yılı planlamalarımız içerisinde olan veli toplantılarımızı tamamladık.

2016–2017 ders yılı 1.Dönem 2.Veli Toplantılarımızı anasınıfı, ilkokul ve ortaokul bazında tamamladık. 3 gün süren veli toplantımızda okul açılışından şimdiye kadar yapılan çalışmalar hakkında ve öğrencilerimizin başarı-başarısızlık durumları hakkında detaylı bilgileri velileri ile paylaştık. Üç gün boyunca yoğun katımla geçen toplantıda velilerimiz öğretmenlerimizin bilgilendirmelerini notlar alarak toplantıları takip ettiler.