Reading, Reading, Reading

“Kitaplar, beynin çocuklarıdır.” demiş Jonattan Swift. Kitabın gücünü ve okumanın insana kattığı değerlerin farkında olan çocuklarımız İlkokul 2.sınıftan itibaren İngilizce hikaye kitapları okumaya başlarlar. Öğrenciler her yıl onlarca farklı hikaye kitaplarından oluşturulan sınıf kitaplıklarından seçtikleri birbirinden sürükleyici, eğlenceli, renkli,  hedef dili pekiştiren ve geliştiren kitaplar okurlar. Okumanın sağladığı gelişimin meyvelerini de girdikleri Cambridge ve TEOG sınavlarında fazlasıyla toplarlar. Öğrencilerimizi sıkı çalışmalarından dolayı kutlar, bol kitaplı günler dileriz.