We Have Amazing Collections!

The 4th Graders exhibited the different collections they have been making for a long time in their classroom. They invited the headmistress of the school and some of the teachers to show what they brought to school. The students explained what kind of collection they had, were they put and how they got them. All the visitors and students enjoyed sharing about the collections and had a great time.

Özel Fethiye İlkokulu 4. Sınıf Öğrencileri İngilizce ders etkinliği olarak ünitenin ana başlığı olan “collections” konusunda sınıf içi sergi açtılar. Sergiye Öğretmenlerini ve Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ ‘ı davet ettiler. Yaptıkları İngilizce sunumlarda, sahip oldukları koleksiyonlarla ilgili ayrıntılı bilgileri paylaştılar. Birçok farklı nesnenin yanında keyifli ve yararlı vakit geçirmenin mutluluğunu da toplamış oldular.