Are You a Good Speaker?

Fethiye’de İngilizce ve Almanca öğretimi ile marka haline gelmiş Özel Fethiye İlkokulu ve Ortaokulu İngilizce ve Almanca öğretmenleri 11 Kasım 2016 tarihinde okulumuzda Cambridge University Press’ten gelen Jackie Halsall isimli eğitim danışmanı tarafından verilen “Assessment of Speaking” konulu seminere katılmışlardır.

Eğitimin sonu olmadığını bilen ve her zaman bu doğrultuda uzun yıllardır çalışan ,yurt içi ve yurt dışı bir çok semineri takip eden öğretmenler katıldıkları seminerde “Speaking” gibi ölçme ve değerlendirme konusunda zor bir beceriyi nasıl değerlendireceklerini ve bu değerlendirmede nelere dikkat edeceklerini 2 saat süren faydalı bir seminerle pekiştirdiler.