Özel Fethiye Dalyan'da

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu Gezi, Tanıtım ve Turizm Kulübü tarafından 22 Ekim 2016 tarihinde Dalyan’a gezi düzenlendi.

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı geziye sınıf öğretmenleri eşlik etti. Okul önünden başlayan gezide öğrenciler öncelikle Dalyanda teknelerle kanal turu yaptı. Daha sonra Kaunos antik kentini ve kral mezarlarını gezen öğrenciler, burada gezi Rehberi İngilizce öğretmeni Elvan Göçer’den tarihi yerler hakkında bilgiler edindiler.  Öğrencilerin tarihi yerlerden sonraki durağı Caretta caretta kaplumbağaların üreme sahası olan dünyaca ünlü İztuzu Plajıydı. Plajda da gönüllerince eğlenen öğrencileri bolca moral depoladılar.

Çok eğlenceli, güzel ve unutulmaz anlar yaşayan öğrenciler, gezdikleri yerlerin hem sosyal ve kültürel yapısı hem de coğrafi özellikleri hakkında öğretmenleri tarafından bilgilendirilerek öğrendikleri konuları pekiştirme fırsatını da yakaladılar.

Dalyan kanalında teknelerle gezinti.

Köyceğiz Gölü gezintisi.

Çamur Banyosu

Öğle yemeği molası

Kaunos Antik Kentine yürüyüş.

Kentin tarihini öğrendik.

Antik Tiyatroda bir oyun izlemeyi dilerdik.

Okulumuz Minik Caretta Carettaları İztuzu Plajında.