Özel Fethiye'de Seçim Heyecanı

Özel Fethiye İlkokulu ve Ortaokulu sınıf temsilcilerinin oluşturduğu öğrenci meclisi, Öğrenci Meclisi Danışman öğretmenleri Sayın Selçuk ZEYBEK, Mesut ATLI ve Mustafa KARKIN rehberliğinde yapılan toplantı ile tanıştılar. Ayrıca bu toplantıda meclis üyelerine meclisin amacı ve önemi anlatılarak, meclis başkanlığına aday olacak olan öğrenciler tespit edilmiş ve adaylıkları meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edilmiştir.

Adaylar belirlendikten sonra yönetmelik gereği adaylara bir hafta seçim propagandası için süre verilmiştir. Bu süreç içinde adaylar okul bahçesinde konuşmalar yapmış, afişler asarak propaganda sürecini çok iyi değerlendirmişlerdir.

21.10.2016 Cuma günü saat 12.30 da okul bahçesinde sandık başkanlarının gözetiminde oy verme işlemi başlamıştır. İlkokulu ve Ortaokul öğrencilerinin ayrı ayrı oy kullandıkları seçim çok renkli geçmiştir. Oy verme işlemi bittikten sonra sandık başkanlarının gözetiminde oyların sayım işlemi yapılmıştır. Sayım sonucunda; İlkokul Öğrenci Temsilcisi: Kayhan Arda SELÇUKOrtaokul Öğrenci Temsilcisi: Balkan ÖZKAN olmuştur.

Özel Fethiye İlkokul ve Ortaokulu olarak her iki başkana da görevlerinde başarılar dileriz.