Fethiye Basketbol Kulübü Özel Fethiye’de

Fethiye Basketbol Kulübü oyuncuları ve teknik kadrosu ile okulumuz salonunda düzenlenen “Sporun Hayatımızdaki Önemi” konulu panele katıldılar.

Okulumuz salonunda düzenlenen ve Fethiye Basketbol Kulübü oyuncuları ve teknik kadrosunu davet edildiği panelde,  Basketbol Antrenörü Alkım AY öğrencilere sporun önemi ve öğrencilerin eğitim hayatına etkisi konularında konuştu. Büyük bir coşku ile panele katılan öğrenciler oyunculara büyük ilgi gösterdi.

Panele Fethiye Basketbol Kulübü Baş antrenörü Alkım AY kendini oyuncularını tanıtarak başladı. Kulüp çalışmalarına, amacına değinen Ay daha sonra da hedefleri konusunda öğrencilere bilgiler aktardı. Öğrencilere hedeflere ulaşma konusunda neler yapabileceklerini sporu hayatlarının neresinde bulundurmaları gerektiğini anlattı. Sporcuların da konuşmalarından sonra öğrencilerimizin sordukları sorulara cevaplar verildi. 30 Ekim 2016 Pazar günü oynanacak maça öğrenci ve velilerinin davetiyle panel sona erdi.

Fethiye Basketbol Kulübü Baş antrenörü Alkım AY panel sonunda yaptığı açıklamada, “Sporla eğitimin birlikte yürütüldüğü takdirde öğrencilerin başarısının arttığına dikkat çekti. Ay, Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu yetkililerinden bugün panelle ilgili davet alınca çok mutlu olduk. Basketbolun eğitime olan katkısı, çocukların geleceği açısından spor yapmalarının faydalarını anlattık. Ben ve oyuncularımız daha önceki tecrübelerimize dayanarak tecrübelerimizi paylaştık. Bizleri davet ettikleri için çok teşekkür ediyoruz. Umarız çocuklarımız çok başarılı olurlar” diye konuştu.

Okul müdürümüz Sayın Ayser YILMAZ da panel sonunda, “Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu olarak çocukların eğitim ve öğretiminde her konuyu önemsiyor ve bu konuda onların bilinçlenmesi için gereken çalışmaları yapıyoruz. Bugün de Fethiye Basketbol Kulübü oyuncuları ve teknik kadrosu konuğumuz oldular. Öğrencilerimize sporun hayatımızdaki önemi, bedenimize, ruhumuza ve başarımıza katkısını anlatmaları amacıyla okulumuza davet ettik. Minik bir söyleşi gerçekleştirdik. Çocuklarımız da çok coşkuyla karşıladılar, çok mutlu oldular.   Fethiye Basketbol Kulübü oyuncuları ve teknik kadrosuna teşekkür ediyoruz, meslek hayatlarında başarılar diliyoruz” dedi.