Yaşasın Okulum Açıldı!

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri bugün kutlamalarla 2016–2017 ders yılına başladı.

Okul bahçesinde düzenlenen törene öğretmenler, veliler, öğrenciler ve basın mensupları katıldı. Kutlama programı başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ile şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden öğretmenler için saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasının ardından Özel Fethiye İlköğretim Okulu Müdürü Ayser YILMAZ 'ın açılış konuşmasıyla devam etti.  Ayser Yılmaz yaptığı konuşmada: "2016-2017 ders yılının başladığı şu dakikalarda okula ilk kez adım atmanın heyecanıyla yüreği çarpan, tekrar okuluna, öğretmenine ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımız sizlerle anlam kazanan, güzelleşen okulumuza hoş geldiniz. Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu olarak bizler bugün ilkeleri ve devrimleriyle Cumhuriyetimize ve eğitim sistemimize yol gösteren büyük önder Atatürk’ün izinde 22. eğitim-öğretim yılımıza başlamanın heyecanı ve coşkusu içindeyiz. 21 yıllık güzel bir geçmiş, tecrübe ve profesyonellikle daha nice başarılara imza atacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. 21 yıllık güven ve desteğiniz için sonsuz teşekkürler ediyoruz. Her başlangıç yeni bir umuttur. Her umut, yeni girişimleri, yeni beklentileri ve özünde yeni bir canlılığı da birlikte getirir.

Bu duygular içinde yeni ders yılımızın sağlıklı, huzurlu ve başarılarla dolu geçmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım." dedi.

Program mezun öğrencimiz Ekin KARATAŞ’ın ve velimiz Işın KOÇGAZİ’NİN konuşması ve öğretmen tanıtımının ardından 1.sınıf öğrencilerimizin alıştırma eğitimi süresince hazırlanmış oldukları dans gösterilerini sergilemeleri ile sona erdi.

Özel Fethiye ailesi olarak 2016-2017 ders yılının tüm öğrenci, öğretmen ve veliler için sağlık, huzur ve başarılarla dolu geçmesini temenni ederiz.