2016-2017 Ders Yılı Hazırlığı

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu öğretmenleri ve personeli yoğun ve yorucu bir eğitim ve öğretim yılının ardından 30 Haziran tarihinde başladıkları yaz tatilini en iyi şekilde dinlenerek ve değerlendirerek yeni eğitim öğretim yılına başladılar.

22 Ağustos 2016 Pazartesi günü gerçekleşen toplantıyla yeni öğretim yılına merhaba diyen öğretmenlerimiz, yeni dönemin hazırlık çalışmalarına başlayıp, bir önceki döneminde değerlendirmesini yaptılar.  Toplantıda akademik ve sosyal açıdan tüm yönler değerlendirilerek yeni öğretim yılında yapılması düşünülen tüm çalışmalar değerlendirildi ve planı oluşturuldu. Okul müdürümüz Ayser YILMAZ toplantı ile ilgili olarak “Öğretmenlerimiz, 30 Haziran 2016 tarihinde yaz tatiline girmişlerdi. Yaz tatili dönemi sona erdi. Bugün itibari ile öğretmenlerimiz ve çalışanlarımız ile birlikte yeni ders yılı ile ilgili yeni planlamalar yapmak amacıyla bir düzenledik. Toplantıda; sosyal faaliyetlerimizi, akademik çalışmalarımızı, TEOG sonuçları ve yerleştirmeleri, etütlerimizi görüşerek kararlar aldık. Aramıza yeni katılan öğretmenlerimizle tanıştık. Yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili programlarımızı belirledik. 5 Eylül’de uyum eğitimimiz var. 19 Eylül’deki açılışımıza kadar tüm programları belirleyeceğiz. Okulumuzun fiziki ihtiyaçları, araç, gereçleri ve tüm tamirat işlemlerimizi tamamlayarak yeni eğitim öğretim yılına tamamen hazır olacağız. Yeni eğitim öğretim yılı için çocuklarımızı dört gözle bekliyoruz. 38 öğretmenimiz, 12 çalışanımız, 12 servis şoförümüz ile birlikte toplam 62 çalışanımızla yeni ders yılına hazırız.” dedi.

Yeni eğitim öğretim yılı tüm çalışanlarımıza, öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olsun. Okulumuz adına başarılı bir yıl olması dileğiyle.