Teog Başarımız

2015-2016 Ders yılı 8.sınıf öğrencilerimiz TEOG yerleştirmelerinde %100 başarı göstererek gurur kaynağımız olmuşlardır.

2015-2016 Ders yılı I. ve II. Dönem TEOG sınavları sürecinde büyük bir gayretle ve planlı çalışarak başarılı sonuçlar alan öğrencilerimiz istedikleri okullara yerleştirildi. Açıklanan yerleştirme sonuçlarına göre 6 öğrencimiz Fen Lisesi, 27 öğrencimiz Anadolu Lisesi, 5 öğrencimiz Özel Anadolu Liselerine, 1 öğrencimiz Güzel Sanatlar Lisesi ve 1 öğrencimiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yerleştirildi.

Başarılarından dolayı tüm öğrencilerimizi, emeklerinden dolayı tüm öğretmenlerimizi ve desteklerinden dolayı tüm velilerimizi kutluyor, mezunlarımıza bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.