Antalya Gezimiz

Özel Fethiye İlköğretim Okulu Gezi, Tanıtım ve Turizm Kulübü tarafından organize edilen Antalya okul gezisi çok renkli geçti.

10-11 Haziran 2016 tarihlerinde Antalya iline düzenlenen geziye 5 rehber öğretmen ve 1 idareci ile okulumuz 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri katıldı. Birlik ve beraberliğin neşeli saatlere dönüştüğü bu gezide öğrencilerimiz Antalya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini gezerek moral depoladılar.

10-11 Haziran 2016 tarihlerinde yapılan gezi de önce Antalya Müzesi gezildi. Burada öğrencilerimiz öğretmenlerinden müze ve içindeki eserler hakkında detaylı bilgiler verdiler. Önceden planlananAspendos Efsanesi - Aspendos' ta Tarihe Yolculuk” etkinliğinin olumsuz hava koşulundan dolayı ertelenince öğrencilerimiz konakladıkları otelde hoşça vakit geçirdiler. Gezinin ikinci gününde “EXPO 2016” ziyaret eden öğrencilerimiz burada bulunan alanları gezip, faaliyet alanlarında yapılan etkinliklere katıldılar.

Gezi boyunca bolca fotoğraf çeken öğrencilerimiz çok eğlenceli, güzel ve unutulmaz anlar yaşadılar. Gezi boyunca da gezdikleri yerlerin hem sosyal ve kültürel yapısı hem de coğrafi özellikleri hakkında öğretmenleri tarafından bilgilendirilerek öğrendikleri konuları pekiştirme fırsatını da yakaladılar.