Karne Heyecanımız

Özel Fethiye öğrencileri, 17 Haziran 2016 Cuma günü aldıkları karneleri ile tatile başladılar.

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri, 28 Eylül 2015 Pazartesi günü başladıkları 2015-2016 eğitim-öğretim yılına, 9 ay süren yoğun bir tempoyla anne ve babalarının da katımıyla 17 Haziran’da karnelerini alarak tatile çıktılar. Çok başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçiren öğrencilerimiz karnelerini alırken heyecanları yüzünden okunuyordu.

Özel Fethiyeli ailesi olarak karne alan tüm öğrenci, öğretmen ve velilere iyi tatiller dileriz.