Aksazlar Koyunda Piknik

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri yoğun geçirdikleri 2015–2016 ders yılının yorgunluğunu 03.06.2016 Cuma günü 2. Karagözlerdeki Aksazlar Koyu’nda düzenledikleri piknikle attılar.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimiz okul servislerimizle okuldan piknik yerine gittiler. Küçük ve büyük sınıfların bir arada eğlendikleri piknikte tüm öğrencilerimiz hoşça vakit geçirmeleri herkesi mutlu etti. Piknikle ilgili olarak da Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ “Bu ders yılını öğrencilerimiz ile birlikte öğretmenlerimizde çok yoğun ve yorucu bir şekilde geçirdik. Özellikle çocuklarımız çok yoruldular. Biz de onlara böyle sürpriz düşündük.” dedi.

Piknik sonunda mutlulukları yüzlerinden okunan çocukların ne kadar eğlendikleri her hallerinden belli oluyordu.