Mezuniyet Sevincimiz

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu’nun 2015–2016 Ders yılı 17. Dönem Mezuniyet Töreni ve Geleneksel Keşkek Günü okul kurucuları, öğretmenleri, öğrencileri, velileri ve okul çalışanlarının katılımı ile 16 Haziran 2016 Perşembe günü resmi bir tören ile gerçekleşti.

Fen Bilimleri öğretmeni Özlem KİPER ve İngilizce Öğretmen Bilge ÖZDEMİR’in sunumlarıyla başlayan programa Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ ‘ın konuşması ile devam edildi. Veliler adına Müge GÜNAY’ın yaptığı konuşmanın ardından öğrenciler adına konuşmayı 8. sınıf öğrencisi Ece KARASU yaptı.

Mezun olan öğrencilerin öğretmenleri tarafından ailelerine teslim edildiği seremoni herkese duygusal anlar yaşattı. Mezun öğrenciler adına Mezuniyet Kütüğüne de Batuhan UĞURDAN tarafından mezuniyet plakası çakıldı. Tüm öğrenciler yerlerini aldıktan sonra da bayrak flama devir teslimi 8. sınıf öğrencileri Ekin KARATAŞ VE Yasin YEŞİL ile 7. sınıf öğrencileri Ahmet ÖZTÜRK ve Melissa HEKİMCİ tarafından gerçekleşti. Öğrencilere okulda geçirdikleri günleri hatırlatmak amacıyla andaçları takdim edildi. Daha sonra öğrenciler coşkulu bir şekilde keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar. Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu ailesi bir mutlu ana daha imzasını attı. Mezuniyet pastasını da kesen öğrenciler sevinç,  hüzün ve mutluluğu bir arada yaşadılar.

Tören sonrasında öğrenciler hazırladıkları Atatürk oratoryosu, danslar ve step gösterilerini sunarak izleyenleri şaşırttılar.

Programın sonunda Okul Müdürümüz Sayın Ayser YILMAZ yaptığı konuşmada öncelikle mezunların yaşamında en değerli anlardan biri olan mezuniyet töreninin coşkusunu hep birlikte yaşamanın mutluluğunu, her yönden destek veren ailelerin değerinin büyük olduğunu ifade ederek, tüm öğretmenlere, ailelere ve törene katılanlara teşekkür etti ve öğrencilerin bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.