Cambridge Esol Sınavları ve CINDERELLA İngilizce&Almanca Müzikali

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu’nun en önemli misyonu her öğrencimizi Atatürkçü, çağdaş, bilimsel düşünen, çok yönlü ve nitelikli bireyler olarak yetiştirmektir. Bu hedeflerin gerçekleşmesi etkili bir eğitim sürecine bağlı olduğundan, okul öncesinden başlayarak tüm birimlerimizde eğitimin kalitesini artırmak için yoğun çaba göstermekteyiz.  Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri de girmiş oldukları İngilizce sınavlarında elde ettikleri başarılar ile okulumuzda verilen yabancı dil eğitiminin kalitesini kanıtlamakta ve her yıl yükselen başarı istatistiklerimiz okulumuzu Fethiye’nin en başarılı yabancı dil eğitim veren kurumu yapmaktadır.

Dünyanın en büyük ve en güvenilir üniversitelerinden olan ve tüm dünyada ana dili İngilizce olmayanlar için düzenlenen, İngilizce sınavlarla adını duyurmuş olan CAMBRIDGE UNIVERSITY’nin ESOL sınavlarına 9 yıldır katılan Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu bu yıl da sertifikalarını Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde 24 Mayıs 2016’da yapılan bir törenle öğrencilerine verdi. Her yıl Cambridge Üniversitesi ESOL Sınavları sertifikalarını farklı şekillerde öğrencileriyle buluşturan Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu Yabancı Diller Bölümü, bu yılda 4. Müzikali CINDERELLA ile sahnedeydi. Dünyanın en seçkin müzikallerinden bir BROADWAY prodüksiyonu olan CINDERELLA müzikalini kendi tarzlarıyla ortaya koyan Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri ve Yabancı dil öğretmenleri ayakta alkışlandılar. Almanca ve İngilizce öğretmenlerinin; günümüz esprileri, şarkıları ve kendi yazmış oldukları sözler, dans şovları, kendi tasarladıkları sahne dekoru ile hazırlamış oldukları İngilizce ve Almanca müzikali büyük beğeni topladı.

Cambridge Üniversitesi ESOL Sınavlarının sertifikaları alan ve CINDERELLA müzikalini canlandıran tüm öğrencilerimizi üstün başarılarından dolayı kutluyor ve en büyük destekçileri olan öğretmen ve ailelerine teşekkür ediyoruz.