Çocuklarda “Akran İlişkisi, Şiddet, Öfke ve İstismar” Konulu Seminer

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu farklı konularda etkinlik ve seminerlerine devam etmektedir. 18 Mayıs 2016 tarihinde Klinik Uzman Psikolog Selen Ayaz BÜTÜN’ü misafir etti.

Klinik Uzman Psikolog Selen Ayaz BÜTÜN tarafından okulöncesi ve ilkokul öğrenci velilerine yönelik “Akran ilişkisi, şiddet, öfke ve istismar” konularında seminer gerçekleştirildi. Okul salonunda gerçekleşen seminerde “Akran ilişkisi, şiddet, öfke ve istismar” konularında detaylı açıklamalarda bulunuldu. Konu ile ilgili olarak da kısa videolar seyredildiği ve velilerin sorularının yanıtlandığı seminerde Selen Hanım “Son zamanlarda tüm dünyada artan öfke, şiddet ve istismara karşı aile bireylerinin çocukları ile sevgi ve güven ortamında iletişim sağlamalarıdır. İyi bir gözlemci olarak çocuklarına bu konularda doğru yönlendirme yapıldığında, nerede ve nasıl davranış, tavır sergilemeleri gerektiğinin öğretilmesiyle birlikte kendine güvenen ve büyüklerine karşı açık bir dil kullanarak sorunlarını anlatabilen mutlu ve sağlıklı çocuklar büyütebiliriz” dedi.

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu olarak yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ederiz.