Küçük Kız Tenis Takımımız Grup Birincisi

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu, sportif başarılarına ara vermeden devam ediyor.

16-19 Mayıs 2016 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen okullar arası Küçük Kız Tenis Grup Birinciliğine Özel Fethiye Ortaokulu öğrencileri de katılmıştır. Özel Fethiye Ortaokulu Küçük Kız takımı ise büyük başarıya imza atarak GRUP BİRİNCİSİ olmuştur. Okulu ve ilçeyi İzmir’de başarılı bir şekilde temsil ederek büyük bir başarı örneği gösteren okul takımı herkesin gururu oldu. Küçük Kız takımının elde ettiği birincilik sonucunda Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri 6-10 Haziran 2016 tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında Okulumuzu, ilçemizi ve ilimizi temsil edeceklerdir.

Kazanılan bu zafer sonrasında Okul Müdürü Ayser YILMAZ “Öğrencilerimiz bizleri gururlandırmaya devam etmektedir. Önce İl birincilikleri ile yaşadığımız gururdan sonra yıldız erkek tenis takımımızla da grup birinciliğini kazandık. Şimdi de Küçük kızlarımız GRUP BİRİNCİLİĞİNİ elde ederek bizleri tekrardan gururlandırmıştır. Öğrencilerimize elde ettikleri birincilikten ve bize yaşattıkları mutluluktan dolayı kendilerini, çalıştırıcılarını ve en büyük destekçileri olan ailelerini okulumuz adına tebrik ve teşekkür ediyorum. Özverili çalışmalarını sürdüren ve öğrencilerimizin en büyük destekçileri olan beden eğitimi öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. 6-10 Haziran tarihlerinde İzmir’de yapılacak olan Türkiye şampiyonasında öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.