Yazar Zehra ÜNÜVAR İle Söyleşi

Özel Fethiye ilköğretim okulu öğretmen öğrencileri kültür ve sosyal etkinlikler kapsamında bir yazar ve öğrenci buluşmasına daha imza atmanın gururunu yaşadılar.

Özel Fethiye İlköğretim Okulu konferans salonunda Türkçe Öğretmenlerinin önderliğinde gerçekleştirilen kültür sanat etkinliğine otuz sekiz yıllık bir süreçte öğrencilerine faydalı olmuş emekli bir öğretmen olan, bu eğitim- öğretim süreci ile yetinmeyip çocuklara daha da faydalı olmak adına kitaplar yazan, onların düşünce denizinde küçük yelkenlileri ile sığda kalmayıp enginlere açılmalarını sağlamayı kendine amaç edinmiş, aynı zamanda kendi çocuklarının da en iyi şekilde yetişmesini  sağlamış bir anne olan kıymetli yazar Sevgili Zehra ÜNÜVAR’ı konuk ettiler. Zehra Hanım samimi yaklaşımı, sıcacık dili, kıymetli bilgi donanımı ve hayata dair önemli tecrübeleri ile bir söyleşi gerçekleştirdi. Her bakımdan ilgili olan Özel Fethiye İlköğretim Okulu öğrencilerinin yazara olan yaklaşımları, soruları ve bu sorular eşliğinde gerçekleşen sohbet havasındaki söyleşi dinlenmeye değerdi. Öğrenciler Yazar Zehra ÜNÜVAR’a okumuş oldukları kitapları ile ilgili merak ettiklerini sorma fırsatı buldular. Söyleşinin sonunda öğrenciler yazara kitaplarını imzalatabilmenin sevincini yaşadılar. Söyleşi Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ’ın bu keyifli içten söyleşi adına Yazar Zehra ÜNÜVAR ve katkılarından dolayı Türkçe öğretmenleri Sayın Özlem AKÇİN ve Sayın Şenay OTGÖZ’e teşekkürlerini sunması ile sona erdi.

Özel Fethiye İlköğretim Okulu daha nice yazar ile öğrencilerini buluşturmayı dilediklerini ve planladıklarını belirttiler.