Yıldız Erkek Tenis Takımımız Grup Birincisi

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu, sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi. 05-08 Mayıs 2016 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen okullar arası Yıldız Erkek ve Yıldız Kız Tenis Grup Birinciliğine Özel Fethiye Ortaokulu öğrencileri de katılmıştır. Özel Fethiye Ortaokulu Yıldız Kız takımı başarılı maçlar çıkarmışlardır. Yıldız Erkek takımı ise büyük başarıya imza atarak GRUP BİRİNCİSİ olmuştur. Okulu ve ilçeyi İzmir’de başarılı bir şekilde temsil ederek büyük bir başarı örneği gösteren okul takımları herkesin gururu oldu. Yıldız Erkek takımının elde ettiği birincilik sonucunda Özel Fethiye Ortaokulu öğrencileri 25-29 Mayıs 2015 tarihlerinde Mersin’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında Okulumuzu, ilçemizi ve ilimizi temsil edeceklerdir.

Kazanılan bu zafer sonrasında Okul Müdürü Ayser YILMAZ “Akademik alanda elde ettiğimiz başarılarımıza sosyal ve sportif alanda da aldığı başarılarla devam etmekteyiz. Önce İl birinciliği ile yaşadığımız gururdan sonra yıldız erkek tenis takımımızla da grup birinciliğini kazandık. Öğrencilerimize elde ettikleri birincilikten ve bize yaşattıkları mutluluktan dolayı kendilerini, çalıştırıcılarını ve en büyük destekçileri olan ailelerini okulumuz adına tebrik ve teşekkür ediyorum. Özverili çalışmalarını sürdüren ve öğrencilerimizin en büyük destekçileri olan beden eğitimi öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Türkiye şampiyonasında öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.