1.Sınıf Öğretmenlerimizle Tanışma Kokteyli

Eğitim öğretim hayatında ilköğretim birinci kademede çocuk gelişimi, çocuk psikolojisi, öğretmen tutumu çocuğun okula alışması ve okulunu sevmesinin ne kadar önemli olduğu herkes tarafından bilinen ve gerekli önlemler alınmazsa neler doğurabileceği ortadadır. Bunların bilince olan Özel Fethiye İlköğretim Okulu da gelecek ders yılı 1.sınıf olacak olan öğrenci velilerine 1. Sınıf öğretmenlerini 06.05.2016 Cuma günü okul salonunda düzenlediği kokteyl ile tanıttı. Tanışma kokteylinde anasınıfı velilerinin yanı sıra dışarıdan Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu’nu takip eden veli adayları da katılmıştır.

Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ konuşmasıyla başlayan kokteylde, eğitim, okul ve yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verildikten sonra 1. sınıf öğretmenlerimiz Sayın Özden GÜNER ile Ernur KARGIN’ın tanıtımı yapıldı. Söz alan öğretmenlerimiz kendilerini tanıtarak önümüzdeki ders yılı neler yapacakları ve eğitim anlayışları konusunda örnekler verdiler. Öğretmenlerimize ve okul idaresine yöneltilen soruların cevaplanmasından sonra Kokteyl iyi dileklerle son buldu.