Öğrencilerimiz Tenis Yıldızlar Kategorisinde İl Birinci

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu, sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi.

30 Nisan-1 Mayıs 2016 tarihlerinde Fethiye’de düzenlenen okullar arası Küçük Erkek-Kız ve Yıldız Erkek-Kız Tenis İl Turnuvasına okulumuz takımları da katılmıştır.

Okulumuz Küçük Erkek takımını oluşturan 6.sınıf öğrencilerimizden Hasan Başaran ŞİMŞEK, Ulaş TUNCA, Efe ÖZTÜRK Küçük Kız Takımını oluşturan 5.sınıf öğrencilerimizden Dilara Gülhan KARA ve Bahar Naz APİŞ Yıldız Kız Takımını oluşturan 7. Sınıf öğrencilerimizden Ecem ERDEMLİ, Umut KIRLI ve 6. Sınıf öğrencilerimizden Ayşe ÇAPUT, Yıldız Erkek Takımını oluşturan 8. Sınıf öğrencilerimizden Kaan ÇEPEL, 7. Sınıf öğrencilerimizden Mazhar TAHİROĞLU, Kerem YEŞİLOVA ve 6.sınıf öğrencilerimizden Murat Berke KOÇ başarılı sonuçlar elde etmişlerdir. Yapılan maçların sonucunda Yıldız erkek ve yıldız kız takımlarımız tüm rakiplerini yenerek İL BİRİNCİSİ, Küçük erkek ve küçük kız takımlarımız da İL İKİNCİSİ olmuşlardır. Okulumuzu ve ilçemizi Muğla il seçmelerinde başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimiz büyük bir başarı örneği göstererek herkesin gururu oldu. Kazanılan bu birincilik sonucunda okul takımlarımız 5-8 Mayıs tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek grup müsabakalarında ilimizi temsil edeceklerdir.

Kazanılan bu zafer sonrasında Okul Müdürümüz Ayser YILMAZ “ Akademik alandaki çalışma ve başarılarımızın yanında öğrencilerimiz sportif alanda da başarılar kazanması bizleri gururlandırıyor. Tenis gibi zor bir spordan 2 ayrı kategoride il birinciliği elde etmek bizim için ayrı bir gurur tablosudur. Başta öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve en büyük destekçileri olan ailelerini tebrik ve teşekkür ediyorum. Grup yarışmalarında öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.