Bahar Şenliğimiz

Bahar gelmiş toprağıma

Ağacıma, yaprağıma

Bahar gelmiş Özel Fethiye’me

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulunda yoğun ders maratonu içerisinde bir mola vermek, eğlenmek ve baharı karşılamak amacıyla bahar şenliği düzenledi. Şenlikte tüm öğretmenler, öğrenciler ve veliler bir aradaydı.

Her yıl geleneksel hale gelen bahar şenliğinin bu yıl altıncısı düzenlendi. Okul bahçesindeki yemeğin ardından öğrenciler, baharı okul bahçelerine yansıtmak adına kendi sınıfları için ayrılan bölümlere çiçek ve fidan diktiler. Öğrencilerin toprakla haşır neşir olmaları görülmeye değerdi. Fidan ve çiçek dikiminin ardından sıra eğlenceye geldi. Öğrenciler, veliler ve öğretmenler düzenlenen yarışmalara katıldılar, tişört boyadılar. Halı sahada futbol maçı yapıp, tenis oynadılar. Şenlikle ile ilgili olarak da Okul Müdürü Sayın Ayser Yılmaz da her yıl daha da geliştirdikleri bahar şenliğinin amacının çocukları yoğun eğitim sisteminden biraz olsun uzaklaştırıp birlikte olmanın tadına vararak kısa da olsa bir eğlence molası vermek ve çiçek dikimi projeleriyle doğanın baharla uyanışına tanıklık etmelerini sağlamak olduğunu belirtti.

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu öğretmeni, öğrencisi, velisiyle hep beraber baharın neşesi, sevinci ve heyecanıyla güzel bir güne tanıklık ettiler. Herkes yoruluncaya kadar gönüllerince eğlendi. Aile sıcaklığının, dostluğun, samimiyetin olduğu ortam tüm katılımcıların yüzlerine gülümseme şeklinde yansımıştı. Hep birlikte daha nice baharlara diyen Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu’nda bu bahar günü herkesi imrendirecek güzellikteydi.