1.Sınıflarımızın Okuma Bayramı Sevinci

1. sınıflarımız 15 Nisan 2016 Cuma günü tüm öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla coşkulu bir programla okuma bayramlarını gerçekleştirdiler.

Geleceğimizin mimarları, Büyük Önder Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin yılmaz bekçileri minikler, tüm ders yılı boyunca yaptıkları çalışmaların meyvesini, okullu olmanın verdiği heyecanı öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları “Bilgisayar Oyunu mu?, Gerçek Oyun mu?” adlı tiyatro oyunu ve “1.Sınıf Masalı” adlı oratoryo sunumlarıyla sergilediler. Program boyunca ailelerinden de bolca alkış aldılar. Tiyatro ve oratoryo oyunlarından sonra müzik öğretmeni H. Abidin TOPÇU ve Folklor eğitmeni Ufuk ABAKAY eşliğinde koro ve dans gösterileriyle büyük beğeni topladılar. Programda ayrıca öğrencilerimize okuma bayramı madalyaları takıldı.

Program sonunda Okul Müdürü Ayser YILMAZ, “Öğrencilerimizi gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı kutluyor, öğrencilerimizin başarılarının eğitim öğretim hayatlarının ilk yılında olduğu gibi artarak devam etmesini diliyorum. Misafirlerimize de katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.