ANASINIFLARI

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu

7. SINIF VELİ TOPLANTIMIZ

Adım Adım LGS..

7.sınıf Öğrenci Velilerimiz ile Değerlendirme @Bilgilendirme çalışması gerçekleştirildi.
2021-2022 dönemin geçen sürecin değerlendirmesi yapan Branş Öğretmenlerimiz ,gelecek yıl yapılacak çalışmalar, bu yıldan alınan ve alınacak tedbirler ders bazında bilgilendirilmesi yapıldı.
Rehber Öğretmenimiz tarafından öğrencilerimize bu yıl başlatılan LGS çalışmaları, her hafta Cumartesi yapılmaya başlanan deneme sınavları ,her hafta yapılan rehberlik dersleri hakkında bilgi verdikten sonra LGS nedir başlığı ile detaylı bir şekilde Liselere Giriş Sisteminin ne olduğu ,Merkezi Sınav Yerleştirme ve Yerel Yerleştirme sistemi, lise türleri ve yerleştirme basamaklarının ne olduğu detaylı bir şekilde anlatıldı .
Yoğun katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz..