ANASINIFLARI

Bizden Haberler

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu

İLKOKULA VEDA, ORTAOKULA MERHABA

Özel Fethiye Eğitim Kurumları’nın 2021–2022 Ders yılı “4.Sınıflar İlkokula Veda, Ortaokula Merhaba Programı”okul kurucuları, öğretmenleri, öğrencileri, velileri ve okul çalışanlarının katılımı ile 14 Haziran 2022 Salı günü resmi bir tören ile gerçekleşti.

İngilizce Öğretmeni Dilara Göçer’in sunumuyla başlayan programa Okul Müdürü Sayın Ayser Yılmaz’ın konuşması ile devam edildi. Sınıf öğretmenlerimiz Aygül Braderin ve Nuray Keskin’in ile veliler adına Fehime Bingöl’ün yaptığı konuşmanın ardından öğrencilerimiz vals dansını sergilediler.

4. Sınıf öğrencilerinin sınıf öğretmenleri tarafından ortaokul öğretmenlerine teslim edildiği seremoni herkese duygusal anlar yaşattı. Daha sonra günü anısına öğrencilerimize albüm ve başarı belgeleri verildi. Öğrenciler coşkulu bir şekilde keplerini havaya atarak ortaokullu olmanın mutluluğunu yaşadılar. Özel Fethiye Eğitim Kurumları ailesi bir mutlu ana daha imzasını attı. Mezuniyet pastasını da kesen öğrenciler sevinç,  hüzün ve mutluluğu bir arada yaşadılar.

Programın sonunda Okul Müdürümüz Sayın Ayser YILMAZ yaptığı konuşmada öğrencilerimizin coşkusunu hep birlikte yaşamanın mutluluğunu, her yönden destek veren ailelerin değerinin büyük olduğunu ifade ederek, tüm öğretmenlere, ailelere ve törene katılanlara teşekkür etti ve öğrencilerin ortaokul eğitimi yaşamlarında başarılar diledi.