Özel Fethiye Öğrencileri Doğa Gezisinde

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 5. sınıf öğrencileri Kayaköy doğa gezisi yaptılar.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 5. sınıf öğrencileri Fen Bilimleri dersi 2. ünitesinde öğrendikleri canlıların sınıflandırılması konusunda ki öğrenmeleri kalıcı hale getirmek adına öğretmenleri rehberliğinde doğa gezisine katıldılar. Fen Bilimleri öğretmenleri geziye rehberlik ederken, öğrenciler Biyolog Ulaş Kiper’den de doğadaki canlı türleri hakkında bilgiler aldılar. Yürüyüş esnasında karşılaştıkları farklı türdeki canlıları yerinde inceleyen öğrenciler öğrenmelerini de kalıcı hale getirmiş oldular.