Özel Fethiye’de BİLSEM Semineri

Bilim ve Sanat Merkezleri; ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki özel yetenekli öğrencilerin (resim, müzik ve genel zihinsel yetenek) örgün eğitim kurumlarındaki eğitimlerini aksatmayacak şekilde bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla açılmış olan bağımsız özel eğitim kurumlarıdır. Farklılaştırılmış bir eğitim programı sunan bilim ve sanat merkezleri, 81 ilde 135 BİLSEM ile hizmet vermektedir.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları da bu bağlamda 2018-2019 ders yılından itibarende Fethiye’de hizmet vermeye başlayan Bilim Sanat Merkezi yetkililerini misafir etti. Konferans salonunda İlkokul 1,2 ve 3. Sınıf öğrenci velilerine seminer veren yetkililer Bilim Sanat Merkezi’nin tanıtımını yaptılar ve bu merkezin işleyişi hakkında bilgiler sundular. Seminerde başvuru sürecinin yaklaştığını, başvuruların nasıl ve kim tarafından yapılacağını, sonraki sürecin nasıl işlediğini aktardılar. Seminer velilerin yönelttiği soruların cevaplanmasıyla son buldu.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları olarak Bilim Sanat Merkezi Müdürü Sayın Vildan ALP ve ekibine bilgilendirme çalışmaları için teşekkür eder, işlerinde kolaylıklar dileriz.