ÖZEL FETHİYE ATA’SINI SAYGI VE SEVGİYLE ÖZLEMLE ANDI

80 yıl önce bugün Türk ulusu olarak en büyüğümüzü kaybettik. Bugünün acılarımızı umuda dönüştüren yönü “Beden Atatürk’ü” kaybederken “Düşüncede Atatürk’e” kavuşmuş olmamızdır. Saat 9′u 5 geçe insan ve insanlık sevgisiyle dolu, vatan sevgisiyle dolu koca bir yürek durdu ama saatler durmadı. Dünya dönüyordu. Gerçek olan ölüme yas tutmak değil onu yaşamak ve yaşatmaktır.

Hayatın her alanında O’nun düşüncelerini kendine önder, rehber edinen, Atatürkçü düşünce ışığında ilerleyen Özel Fethiye Eğitim Kurumları da Atatürk Haftası etkinlikleri saat 09.00’da Çelenk Sunma Programı ile başladı. Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ tarafından sunulan çelengin ardından öğrenci gruplarının çiçeklerini Atatürk büstüne sunmasından sonra program, 09.05’e 2 dakikalık saygı duruşu ardından İstiklal Marşının okunmasıyla tamamlandı. Bahçede yapılan törenin ardından Atatürk’ü Anma Programına okul salonunda devam edildi.

Atatürk’ü Anma Programa okul salonunda Türkçe öğretmenleri Sayın Özlem AKÇİN ve Sayın Fatma ÇAYLI’nın sunumu ile başlandı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Sosyal Bilgiler Öğretmeni Sayın Mesut ATLI tarafından yapıldı. Anasınıfı öğrencilerinin Ata’ya saygı seremonisi Ata’mıza özlemimizin çocuksu yansımasıydı. 7.sınıf öğrencilerinin hazırladığı “Benim Adım Mustafa” adlı oratoryo ve 6.sınıflardan oluşan koro tüm izleyicilerde duygu yoğunluğu oluşturdu. Program sonunda Atatürk’ün sevdiği şarkılar eşliğinde misafirlere kahve ve lokum ikramı yapıldı.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları olarak Atamızı saygı ve minnetle anıyoruz.

Ruhun şad olsun ATAM!...