Özel Fethiye’de Okul Aile Birliği Toplantısı Yapıldı.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları “Okul Aile Birliği” toplantısı 25.10.2018 Perşembe günü okul salonunda gerçekleştirildi.

Okul salonunda gerçekleştirilen toplantı Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ başkanlığında yapıldı. Bu toplantıda “Okul–Aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, veli ve okul arasındaki iletişimi güçlendirmesi, eğitim–öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesi iler ilgili konular konuşuldu. Ayrıca bu toplantı da 2018-2019 ders yılı için “Okul Aile Birliği” yönetimi oluşturularak, görev dağılımları yapıldı.