Özel Fethiye Öğrencileri Biyolojik Sergide

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 2, 3 ve 4. Sınıf öğrencileri Fethiye Belediye Fen Lisesi tarafından davet edilen Prof. Dr. Yusuf DURMUŞ’un 30 yıllık arazi çalışmalarının ürünü olan, içerisinde Türkiye’nin her bölgesinden çekilmiş bitki fotoğrafları, fosil örnekleri ve doldurulmuş hayvan örneklerinin yer aldığı sergiyi ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz sergiyi sınıf öğretmenleri ve fen öğretmenleri eşliğinde büyük bir heyecanla incelediler. Serginin ardından Fen Bilimleri öğretmenlerimiz Prof. Dr. Yusuf DURMUŞ’un bilgilendirme seminerine katılma fırsatı buldular.