Özel Fethiye’de İlk Yardım Semineri

Özel Fethiye Eğitim Kurumlarında “İlk Yardım” konulu seminer gerçekleştirildi.

Rehberlik Servisi ile Spor, Trafik ve ilk Yardım Kulübü işbirliğinde gerçekleştirilen seminer okul salonunda Dr. Nuri KOÇAK tarafından yapıldı. Okul salonunda ortaokul öğrencilerinin katılımıyla yapılan seminer de Dr. Nuri KOÇAK “İlk Yardım nedir?, neler yapılabilir, karşılaşılabilecek durumlar nelerdir? vb.” gibi konularda bilgilendirmeler yaptı. Öğrencilere yapılabilecek müdahaleleri uygulamalı olarak gösteren Dr. Nuri KOÇAK, herhangi vaka ile karşılaşıldığında mutlaka ilgili birimlere haber vermeleri gerektiğini söyledi.

Eğitici ve eğlenceli olarak devam eden seminer öğrencilerin yönelttiği soruların cevaplanmasıyla son buldu.