Özel Fethiye’de Sokak Hayvanları Bilgilendirme Çalışması

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencilerine Fethiye HAYED (Hayvan Eğitim Destek Derneği) tarafından “Sokak Hayvanları” konusunda seminer çalışması yapıldı.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları ile Fethiye HAYED (Hayvan Eğitim Destek Derneği) işbirliği ile 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilere “Çocukların hayvanlara yaklaşımı ve davranışları, hayvan sevgisi, olası riskler ve bu konularda farkındalık yaratmak” amacıyla seminer çalışması yapıldı. 05.10.2018 Cuma günü okulun konferans salonunda yapılan Veteriner Hekim Kerem Özdemir ve Gökçen Gökmen Bayram tarafından verilen seminerde öğrencilere sokak hayvanları ile ilgili video izlettirilip, sokak hayvanları konusunda bilgiler verip, onlara nasıl davranmalıyız ve onlar için neler yapabiliriz gibi konularda bilgilendirme ve canlandırmalar yapıldı.

Seminer sonunda Fethiye HAYED (Hayvan Eğitim Destek Derneği) adına Gökçen Gökmen Bayram ve Veteriner Hekim Kerem Özdemir’e öğrencilerimizin getirdiği mamalar teslim edildi. Konferans salonunda yapılan seminerin haricinde anasınıfı öğrencileri de Fethiye Belediyesi Hayvan Barınağını ziyaret ederek yanlarında götürdükleri mamalarını yetkililere teslim ettiler.