Özel Fethiye’de Öğrenci Temsilci Adayları Belli Oldu

Özel Fethiye İlkokulu ve Ortaokulu sınıf temsilcilerinin oluşturduğu öğrenci meclisi ve öğrenci temsilcisi adayları danışman öğretmenleri Sayın Selçuk ZEYBEK, Mesut ATLI ve Hidayet ATLIHAN rehberliğinde Okul Müdürü Ayser YILMAZ’ı ziyaret ettiler.

Ziyarette öğrenciler okul müdüründen öğrenci meclisi ve öğrenci temsilciliği hakkında bilgiler aldılar. Sohbet sonunda Okul Müdürü Ayser YILMAZ 22 Ekim 2018 Pazartesi günü seçimlerin yapılacağını söyledi ve öğrencilere de seçimlerde başarılar diledi.