Özel Fethiye Öğrencileri "Yürüyorum, Sağlıklı Büyüyorum" Yürüyüşünde

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencileri "Dünya Yürüyüş Günü" kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlçe Sağlık Müdürlüğünün de katkılarıyla düzenlenen "Yürüyorum, Sağlıklı Büyüyorum" etkinliğine katıldı.

"Dünya Yürüyüş Günü" kapsamında, özellikle okul çağı çocuklarımızda hareketli yaşama dikkat çekmek amacıyla, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlçe Sağlık Müdürlüğünün de katkılarıyla düzenlenen "Yürüyorum, Sağlıklı Büyüyorum" sloganıyla yapılan etkinliğine Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğrencileri de katıldı. Ellerinde beslenme, sağlık ve spor ile ilgili sözlerin yazılı olduğu dövizlerle Fethiye Beşkaza Meydanı´nda toplanan öğrenciler ve diğer katılımcılar Özgecan Anıtı’na kadar yürüyüş gerçekleştirdi. Farkındalık oluşturma adına yapılan yürüyüşte öğrenciler çevreye de örnek davranış göstermiş oldular.