Anasınıfı Öğrenci Velileriyle Tanışma Toplantısını Gerçekleştirdik

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 2018-2019 ders yılı Anasınıfları Veli Tanışma ve Bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

06 Eylül 2018 Perşembe günü anasınıfı velilerimizin katılımıyla gerçekleşen toplantı okul müdürümüz Sayın Ayser YILMAZ’ın “Hoş geldiniz” konuşmasıyla başlandı. Anasınıfı derslerine katkıda bulunacak olan İngilizce, Müzik, Görsel Sanatlar, Beden Eğitimi, Drama, Robotik Kodlama, Rehberlik ve Satranç dersleriyle ilgili branş öğretmenlerimiz kendi alanları hakkında açıklayıcı bilgiler verdiler.

Anasınıfı öğretmenleri yıl içerisinde yapacakları etkinlikler ve bir günlük Okul Öncesi Eğitim Program akışı hakkında bilgilendirici sunum yaptılar.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimize ve velilerimize hoş geldiniz diyor, mutlu ve başarılı bir eğitim yılı geçirmelerini diliyoruz.