Özel Fethiye’de 2018-2019 Ders Yılı Hazırlığı

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu öğretmenleri ve personeli yoğun ve yorucu bir eğitim ve öğretim yılının ardından 22 Haziran tarihinde başladıkları yaz tatilini en iyi şekilde dinlenerek ve değerlendirerek yeni eğitim öğretim yılına başladılar.

27 Ağustos 2018 Pazartesi günü gerçekleşen toplantıyla yeni öğretim yılına merhaba diyen öğretmenler, yeni dönemin hazırlık çalışmalarına başlayıp, bir önceki döneminde değerlendirmesini yaptılar.  Toplantıda akademik ve sosyal açıdan tüm yönler değerlendirilerek yeni öğretim yılında yapılması düşünülen tüm çalışmalar planlandı. Okul Müdürü Ayser YILMAZ toplantı ile ilgili olarak “Öğretmenlerimiz, 22 Haziran 2018 tarihinde yaz tatiline girmişlerdi. Yaz tatili dönemi sona erdi. Bugün itibari ile öğretmenlerimiz ve çalışanlarımız ile birlikte yeni ders yılı ile ilgili yeni planlamalar yapmak amacıyla bir düzenledik. Toplantıda; sosyal faaliyetlerimizi, akademik çalışmalarımızı, LGS sonuçları ve yerleştirmeleri, etütlerimizi görüşerek kararlar aldık. Aramıza yeni katılan öğretmenlerimizle tanıştık. Yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili programlarımızı belirledik. 10 Eylül’de uyum eğitimimiz var. 17 Eylül’deki açılışımıza kadar tüm programları belirleyeceğiz. Okulumuzun fiziki ihtiyaçları, araç, gereçleri ve tüm tamirat işlemlerimizi tamamlayarak yeni eğitim öğretim yılına tamamen hazır olacağız. Yeni eğitim öğretim yılı için çocuklarımızı dört gözle bekliyoruz.” dedi.

Yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileriz.