Özel Fethiye İngiltere Yaz Okulu’nda

Özel Fethiye Eğitim Kurumları öğretmen ve öğrencileri  “İngiltere Dil Okulu Projesi” kapsamında İngiltere’ye gitti.

Bu gezide öğrencilerin, okulda öğrendikleri İngilizceyi gerçek ortamda kullanabilmeleri , öğretilen dilin kültürünü edinmeleri, dili kullanma yetenekleri ile ilgili özgüven geliştirmeleri ve farklı kültürlerden arkadaş edinmelerini sağlamak amaçlanmıştır.

Okulumuz öğrencileri İngiltere’ye Yabancı Diller Zümre Başkanımız Elvan Göçer rehberliğinde gittiler. Öğrencilerimiz 15 gün boyunca Londra’da bulunan Brunel Üniversitesi’nde dil çalışmalarına katılacak. Bu çalışmaların yanında spor ve sanat etkinliklerine yapacak olan öğrencilerimiz arta kalan zamanda da Londra‘nın görülmeye değer yerlerini gezecekler.