Özel Fethiye Ailesi Kahvaltıda

Özel Fethiye Eğitim Kurumları ailesi Şövalye Adası’nda organize edilen kahvaltıda buluştu.

Şövalye Adası’nda 22 Haziran 2018 Cuma günü okul idarecileri, öğretmenleri, çalışanlarının da katıldığı bir kahvaltı gerçekleştirildi. Kahvaltı ile ilgili olarak Okul Müdürü Ayser YILMAZ “Çok yoğun ve yorucu bir eğitim öğretim yılını kazasız belasız geride bıraktık. Birlik ve beraberlik içerisinde biraz da olsa yorgunluğumuzu atmak istedik. Bu kahvaltıyı organize eden okul kurucularımıza, öğretmenlerim ve çalışanlarımız adına çok teşekkür ederim.” dedi.

Tüm öğretmenlerin ve çalışanların katıldığı kahvaltı neşeli ve hoş sohbetlerle çok renkli geçti.