Özel Fethiye’de Karne Heyecanı

Özel Fethiye öğrencileri, 08 Haziran 2018 Cuma günü aldıkları karneleri ile tatile başladılar.

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri, 18 Eylül 2017 Pazartesi günü başladıkları 2017-2018 eğitim-öğretim yılına, 9 ay süren yoğun bir tempoyla anne ve babalarının da katımıyla 08 Haziran’da karnelerini alarak tatile çıktılar. Çok başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçiren öğrencilerimiz karnelerini alırken heyecanları yüzünden okunuyordu.

Özel Fethiyeli ailesi olarak karne alan tüm öğrenci, öğretmen ve velilere iyi tatiller dileriz.