Özel Fethiye’de Mezuniyet Sevinci

Özel Fethiye Eğitim Kurumları’nın 2017–2018 Ders yılı 19. Dönem Mezuniyet Töreni ve Geleneksel Keşkek Günü okul kurucuları, öğretmenleri, öğrencileri, velileri ve okul çalışanlarının katılımı ile 07 Haziran 2018 Perşembe günü resmi bir tören ile gerçekleşti.

İngilizce öğretmeni Elvan Göçer ve Fen Bilimleri Öğretmeni Çilehan Gürsoy’un sunumlarıyla başlayan programa Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ’ın konuşması ile devam edildi. Veliler adına Kadir Öztürk’ün yaptığı konuşmanın ardından öğrenciler adına konuşmayı 8. sınıf öğrencisi Aras Şen yaptı.

Mezun olan öğrencilerin öğretmenleri tarafından ailelerine teslim edildiği seremoni herkese duygusal anlar yaşattı. Mezuniyet Kütüğüne sınıf öğretmenleriyle birlikte tüm öğrenciler tarafından mezuniyet plakası çakıldı. Tüm öğrenciler yerlerini aldıktan sonra da bayrak flama devir tesliminde 8. sınıf öğrencileri Yusuf Eren Küçükçoban ve Derya Yeşer ile 7. sınıf öğrencileri Mustafa Mert Çamcı ve Sena Özay’a bayrak ve filamayı teslim etti. Öğrencilere okulda geçirdikleri günleri hatırlatmak amacıyla andaçları takdim edildi. Daha sonra öğrenciler coşkulu bir şekilde keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar. Özel Fethiye Eğitim Kurumları ailesi bir mutlu ana daha imzasını attı. Mezuniyet pastasını da kesen öğrenciler sevinç,  hüzün ve mutluluğu bir arada yaşadılar.

Programın sonunda Okul Müdürümüz Sayın Ayser YILMAZ yaptığı konuşmada öncelikle mezunların yaşamında en değerli anlardan biri olan mezuniyet töreninin coşkusunu hep birlikte yaşamanın mutluluğunu, her yönden destek veren ailelerin değerinin büyük olduğunu ifade ederek, tüm öğretmenlere, ailelere ve törene katılanlara teşekkür etti ve öğrencilerin bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.