Organik Tarım Bahçesinden Hasat Zamanı

Özel Fethiye öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde oluşturdukları organik tarım bahçelerinin hasadını gerçekleştirdi.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 5.sınıf öğrencileri Fen Bilimleri dersi “İnsan ve Çevre” konusu kapsamında okul bahçesinde oluşturulan organik tarım bahçesine öğretmenleri rehberliğinde diktikleri salatalıkların bakımını ve sulama işlemlerini yaparak organik tarımı da öğrendiler. Öğrencilerimiz, Okul Müdürümüz Sayın Ayser YILMAZ ve Fen Bilimleri öğretmenlerimiz ile birlikte diktikleri salatalıkların hasadını yaptılar. Dalından kendi elleriyle topladıkları salatalıklarında tadına baktılar. Yaptıkları çalışmalarla organik tarım bilgilerini kalıcı hale getirmiş oldular.