Özel Fethiye Öğrencileri Başarılarına Yenisini Ekledi

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasına katıldı. Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu öğrencilerinin karayolları ve trafiği anlatan resimleri katılımcı diğer resimler arasından en iyileri seçilerek ilk üçe girmişlerdir. 3.sınıf öğrencilerinden Defne ARSLAN ile 4. Sınıf öğrencilerinden Asya Berfin GÜRBÜZER ilçe ikincisi, 4. Sınıf öğrencilerinden Yağmur HEKİMCİ ilçe üçüncü olmuştur. Ailelerin de katılımıyla Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenle öğrenciler ödüllerini Emniyet yetkililerinden ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden aldılar.

Öğrencileri elde ettikleri derecelerden dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.